Vita Angus

Secretul calitatii acestei rase este selectia realizata de-a lungul timpului. Prin genetica si furaje naturale care dezvolta grasimea intramusculara se obțin gustul aparte si savoarea renumita a carnii. La nivel mondial este considerata carnea de vita de calitate superioara cea mai consumata si apreciata.

Principalele caracteristici ale carnii de vită Aberdeen Angus sunt culoarea distincta, fragezimea, consistenta, mirosul, perselarea, marmorarea (grasimea intramusculara), suculenta si aroma. 

Antricot Black Angus

Bogat in aroma, suculenta si fragezime, marmorat pe tot conturul piesei.Mod de p..

156,00 lei

T-bone Black Angus

Aceasta taietura bine marmorata este formata din doua fripturi slabe si fragede ..

164,00 lei

Muschiulet Black Angus

Este piesa cu cea mai mare fragezime, reprezentând steakul de cea mai buna calit..

186,00 lei

Tomahawk Black Angus

Bogat in aroma, suculenta si fragezime, marmorat pe tot conturul piesei.Mod de p..

156,00 lei

Vrabioara Black Angus

Reprezinta o piesa cu o suculenta, marmorare si un gust cu totul special.Mod de..

164,00 lei

Cowboy Steak Black Angus

O piesa bogata in aroma, suculenta si cu o marmura generoasa. Steak-ul cowboy ar..

156,00 lei

Chiulota Black Angus

Este cea mai importanta piesa din pulpa, bine marmorata și frageda.Mod de prepar..

76,00 lei

Fricandou Black Angus

Aceasta piesa din pulpa este ferma si mai putin marmorata.Mod de preparare: grat..

54,00 lei

Picanha Black Angus

Bogat in aroma, suculenta si fragezime, marmorat pe tot conturul piesei.Mod de p..

79,00 lei

Afişare 1 - 9 din 22 (3 pagini)