Vită Angus
Secretul calitatii acestei rase este selectia realizata de-a lungul timpului. Prin genetica si furaje naturale care dezvolta grasimea intramusculara se obțin gustul aparte si savoarea renumita a carnii. La nivel mondial este considerata carnea de vita de calitate superioara cea mai consumata si apreciata.
Principalele caracteristici ale carnii de vită Aberdeen Angus sunt culoarea distincta, fragezimea, consistenta, mirosul, perselarea, marmorarea (grasimea intramusculara), suculenta si aroma.
Antricot de vită Angus
Bogat in aroma, suculenta si fragezime, marmorat pe tot conturul piesei.Mod de p..
259,00 lei
T-bone de vită Angus
Aceasta taietura bine marmorata este formata din doua fripturi slabe si fragede ..
259,00 lei
Mușchiuleț de vită Angus
Este piesa cu cea mai mare fragezime, reprezentând steakul de cea mai buna calit..
329,00 lei
Tomahawk de vită Angus
Bogat in aroma, suculenta si fragezime, marmorat pe tot conturul piesei.Mod de p..
229,00 lei
Vrabioară de vită Angus
Reprezinta o piesa cu o suculenta, marmorare si un gust cu totul special.Mod de..
289,00 lei
Cowboy Steak de vită Angus
O piesa bogata in aroma, suculenta si cu o marmura generoasa. Steak-ul cowboy ar..
239,00 lei
Chiulotă de vită Angus
Este cea mai importanta piesa din pulpa, bine marmorata și frageda.Mod de prepar..
139,00 lei
Burger de vită Angus
Cu un continut de 75% carne si 25% grasime, obtinut din piept, spata, CVL si gra..
14,00 lei
Coaste de vită Angus
Carnea acestei piese este plină de aroma datorita osului, frageda și marmorata u..
59,00 lei
