Vită Angus

Secretul calității acestei rase este selecția realizată de-a lungul timpului. Prin genetică și furaje naturale, care dezvoltă grăsimea intramusculară, se obține gustul aparte și savoarea renumită a cărnii. La nivel mondial este considerată carnea de vită de calitate superioară cea mai consumată și apreciată.

Principalele caracteristici ale cărnii de vită Aberdeen Angus sunt culoarea distinctă, frăgezimea, consistența, mirosul, perselarea, marmorare (grăsimea intramusculară), suculența și aroma. 

Antricot de vită Angus

Bogat în aromă, suculență și frăgezime, cu marmură generoasă pe tot conturul pie..

127,00 lei

Cowboy | Tomahawk de vită Angus

O piesă bogată în aromă, suculență și cu o marmură generoasă. Steakul cowboy are..

139,00 lei

T-bone de vită Angus

Această tăietură bine marmorată este formată din două fripturi slabe și fragede ..

149,00 lei

Mușchiuleț de vită Angus

Este o piesă cu cea mai mare frăgezime, reprezentând steakul de cea mai bună cal..

169,00 lei

Vrăbioară de vită Angus

Reprezintă o piesă cu o suculență, marmorare și un gust cu totul special.Mod de..

145,00 lei

Chiulotă de vită Angus

Este cea mai importantă piesă din pulpă, bine marmorată și fragedă.Mod de prepar..

69,00 lei

Fricandou de vită Angus

Această piesă din pulpă este fermă și mai puțin marmorată.Mod de preparare: grăt..

49,00 lei

Capac de vită Angus

Foarte similară fricandoului, această piesă este mai fragedă și necesită mai puț..

49,00 lei

Nucă de vită Angus

Este o piesă slabă care oferă posibilități diverse de gătire.Mod de preparare: ..

49,00 lei

Afişare 1 - 9 din 20 (3 pagini)