Vita Angus

Secretul calitatii acestei rase este selectia realizata de-a lungul timpului. Prin genetica si furaje naturale care dezvolta grasimea intramusculara se obțin gustul aparte si savoarea renumita a carnii. La nivel mondial este considerata carnea de vita de calitate superioara cea mai consumata si apreciata.

Principalele caracteristici ale carnii de vită Aberdeen Angus sunt culoarea distincta, fragezimea, consistenta, mirosul, perselarea, marmorarea (grasimea intramusculara), suculenta si aroma. 

Antricot de vita Angus

Bogat in aroma, suculenta si fragezime, marmorat pe tot conturul piesei.Mod de p..

127,00 lei

Cowboy | Tomahawk de vita Angus

O piesa bogata in aroma, suculenta si cu o marmura generoasa. Steak-ul cowboy ar..

139,00 lei

T-bone de vita Angus

Aceasta taietura bine marmorata este formata din doua fripturi slabe si fragede ..

149,00 lei

Muschiulet de vita Angus

Este piesa cu cea mai mare fragezime, reprezentând steakul de cea mai buna calit..

169,00 lei

Vrabioara de vita Angus

Reprezinta o piesa cu o suculenta, marmorare si un gust cu totul special.Mod de..

145,00 lei

Chiulota de vita Angus

Este cea mai importanta piesa din pulpa, bine marmorata și frageda.Mod de prepar..

69,00 lei

Fricandou de vita Angus

Aceasta piesa din pulpa este ferma si mai putin marmorata.Mod de preparare: grat..

49,00 lei

Capac de vita Angus

Foarte similara fricandoului, aceasta piesa este mai frageda si necesita mai put..

49,00 lei

Nuca de vita Angus

Este o piesa slaba care ofera posibilitati diverse de gatire.Mod de preparare: ..

49,00 lei

Afişare 1 - 9 din 20 (3 pagini)