Vită Angus
Secretul calității acestei rase este selecția realizată de-a lungul timpului. Prin genetică și furaje naturale, care dezvoltă grăsimea intramusculară, se obține gustul aparte și savoarea renumită a cărnii. La nivel mondial este considerată carnea de vită de calitate superioară cea mai consumată și apreciată.
Principalele caracteristici ale cărnii de vită Aberdeen Angus sunt culoarea distinctă, frăgezimea, consistența, mirosul, perselarea, marmorare (grăsimea intramusculară), suculența și aroma.
Antricot de vită Angus
Bogat în aromă, suculență și frăgezime, cu marmură generoasă pe tot conturul pie..
127,00 lei
Cowboy | Tomahawk de vită Angus
O piesă bogată în aromă, suculență și cu o marmură generoasă. Steakul cowboy are..
139,00 lei
T-bone de vită Angus
Această tăietură bine marmorată este formată din două fripturi slabe și fragede ..
149,00 lei
Mușchiuleț de vită Angus
Este o piesă cu cea mai mare frăgezime, reprezentând steakul de cea mai bună cal..
169,00 lei
Vrăbioară de vită Angus
Reprezintă o piesă cu o suculență, marmorare și un gust cu totul special.Mod de..
145,00 lei
Chiulotă de vită Angus
Este cea mai importantă piesă din pulpă, bine marmorată și fragedă.Mod de prepar..
69,00 lei
Fricandou de vită Angus
Această piesă din pulpă este fermă și mai puțin marmorată.Mod de preparare: grăt..
49,00 lei
Capac de vită Angus
Foarte similară fricandoului, această piesă este mai fragedă și necesită mai puț..
49,00 lei
Nucă de vită Angus
Este o piesă slabă care oferă posibilități diverse de gătire.Mod de preparare: ..
49,00 lei