0769612794

Despre noi

Despre Casa Angus

Casa Angus este un concept care a luat nastere din dorinta unor tineri din Romania care vor sa ramana si sa munceasca in tara in care s-au nascut. Scopul este sprijinirea fermierilor romani si a producatorilor premium prin promovarea produselor acestora catre clientul bucurestean. Este vorba de alimente sanatoase, bine alese, produse de elita fermierilor romani. 

In principal, comercializam carne de vita Angus, aceasta fiind focusul nostru principal. De asemenea, incurajam clientii sa consume carne de strut, rata, prepelita, berbecut, vanat, porc, burgeri, branzeturi maturate, sucuri naturale, vinuri, semipreparate, mezeluri ori miere cu catina. 

Oferta magazinului este variata, avand la vanzare peste 100 de produse de la 24 de ferme cat si cooperative agricole romanesti, in principal mici. Produsele provin preponderent de la ferme din Transilvania si Moldova, crescatorii fiind apropiati ai famililor noastre. Cunoastem bine fiecare ferma din punct de vedere al sistemului de intretinere, sistem de crestere, sistem de furajare, bunastarea animalelor (in liberatate pe pasune). Pentru noi este esentiala trasabilitatea produselor, tot fluxul pana ajunge produsul comercializat  in farfurie.