Despre noi

Despre Casa Angus

Casa Angus este un concept ce a luat naștere din dorința unor tineri antreprenori care vor să rămână în țară, ce își propun sprijinirea fermierilor și condimentarea puținului timp liber al românilor, al famililor personale, cu alimente sănătoase, bine alese, care sunt produse de elita fermierilor români. Fiind crescuți în vacanțe la țară, ulterior am tot auzit de dezamăgirea micilor fermieri care produc calitate fără să fie bagați în seamă de marii retaileri. Așa am ajuns la concluzia că am putea ajuta multe familii de fermieri români. Prin această ecuație, am pus bazele acestui proiect care are drept obiectiv susținerea fermierilor români, producătorilor premium, pentru a oferii clienților noștrii o proteină de calitate.

Pentru că “acasă” te simți cel mai bine, cu un steak de Angus și un pahar de vin roșu devenind un vis alături de cei dragi. În portofoliu avem la vânzare carne de vită Angus, aceasta fiind focusul nostru principal cât și carne de struț, rață, prepeliță, berbecuț, vânat, porc, burgeri, brânzeturi maturate, sucuri naturale, vinuri, semipreparate, mezeluri, miere cu cătină, ciocolată de casa și multe alte bunătăți toate fiind produse în ferme românești.

Oferta magazinului este variată, având la vânzare peste 100 de produse de la 24 de ferme cât și cooperative agricole românești, principal mici. Produsele provin preponderent de la ferme din Transilvania și Moldova, crescătorii fiind apropiați ai famililor noastre. Cunoaștem bine fiecare fermă din punct de vedere sistem de întreținere, sistem de creștere, sistem de furajare, bunăstarea animalelor (în liberatate pe pășune), practic pentru noi este esentială trasabilitatea produselor, tot fluxul până în farfurie. Fiind tineri, ne dorim să rămânem în țară, pentru că și aici se poate. Mulțumim pentru că v-ați coborât privirea către un proiect tânăr, mic cât și tuturor celor care ne sunt alături.

Avem un mesaj pentru români, dacă vor ca România să mai aibă un viitor socio-economic:
INDIFERENT DE UNDE, CUMPĂRAȚI PRODUSE ROMÂNEȘTI!!!