Prezentare Casa Angus

Casa Angus este un business gandit de tineri nascuti in Romania pentru pentru cei care traiesc in Bucuresti, indiferent de varsta.

Obiectivul este de a uni sub acest proiect fermieri romani cu produse de calitate premium pentru a oferi clientilor o proteina de calitate.

Se ocupa cu comercializarea in principal a carnii de vita Aberdeen Angus cat si a carnii de strut, rata, prepelita, berbecut, porc, burgeri, mici, branzeturi maturate, sucuri naturale, vinuri, semipreparate, mezeluri, miere cu catina etc. Pentru viitor, dorim dezvoltarea unui sistem propriu de restaurante, beef baruri, cantine si fast food-uri.

Produsele Casa Angus sunt comercializate in magazine proprii cat si in sistemul horeca (hoteluri, restaurante, cantine) pe tot teritoriul tarii.


Produsele CASA ANGUS provin din ferme cu foarte mare experienta in cresterea bovinelor, avand garantia unui produs finit de foarte buna calitate, provenit de la bovine crescute conform unor standarde de performanta, gestiune si productie dintre cele mai inalte la nivel european.  

Datorită unei genetici superioare, a unui mediu sanatos si a conditiilor de crestere, bovinele Angus sunt foarte cautate pentru calitatea deosebita a carnii. Obtinerea acestei calitati poate fi realizata prin valorificarea la maxim a potentialului genetic. Pe intreg parcursul vietii bovinelor, de la fatare pana la sacrificare, cel mai important aspect este hranirea acestora intr-un mod cat mai sanatos si natural. Astfel, pasunile pe care isi petrec viata bovinele sunt definitorii pentru o calitate superioara a carnii. Romania se bucura de  unele dintre cele mai extinse terenuri agricole si zone cu valoare naturala ridicată (HNVF – valoare naturala ridicata teren fermă). Aceste terenuri ocupa 30% din terenurile agricole din Romania, respectiv 5 milioane de hectare, iar biodiversitatea acestora este un lucru rar intalnit in alte tari. 

Aceste terenuri sunt caracterizate prin prezenta vegetatiei naturale si semi-naturale (pasuni, fanete) foarte bogate in diverse tipuri de plante si sunt integrate îitr-un peisaj mozaic extins si neintrerupt, care include elemente naturale (cum ar fi marginile campurilor, garduri vii si zone de piatra impadurite sau arbusti, rauri), terenuri cultivate si livezi traditionale.


Un aliment sanatos pentru întreaga familie

Carnea noastră de vita iîndeplineste dorintele consumatorilor de carne de vita premium: un aliment sanatos obtinut in conditii de siguranta care poate fi savurat cu incredere.

In etapa de finisare se suplimenteaza furajarea cu o cantitate mica de cereale ce are ca scop intensificarea gradului de marmorare si asigurarea unei grasimi curate si de culoare alba.

Pe intreg parcursul anului bovinele sunt tinute pe pașune avand posibilitatea sa pasuneze prin rotatie iarba, trifoi ori lucerna, in functie de nevoile organismului. In timpul lunilor de iarna, furajarea lor se realizeaza cu furaje obtinute in mod natural si suplimente din diverse silozuri.


Caracteristici produse survenite din rasa Angus:

  • Conformatie superioară: musculatura moderata si bine definita;
  • Varsta: doar tineret, de pana la 24 de luni;
  • Absenta de taieturi intunecate;
  • Un strat al grasimi de 1-2 cm – suficient pentru o maturare corecta si completa;
  • Marmorare: intensa, realizata atat genetic cat si prin finisare;
  • Toate piesele maturate timp de 14-21 de zile in functie de tipul de transare;
  • Carnea de vita transata manual, sigilata in vid si transportata catre clientul final.


Echipa  CASA ANGUS, isi propune sa asigure un ultim aspect al trasabilitatii produsului Aberdeen Angus, la standarde cel putin la fel de inalte si serioase precum cele regasite in traseul de productie, prin materializarea acestui final in servicii de o calitate deosebita. 

Prin studierea intensa si la zi, conform cu ultimele noutati in materie de zootehnie si prin experienta in vanzari, vom asigura personalului nostru pregatirea necesara atat in privinta valorificării potentialului deosebit al produselor, cat si in privinta satisfacerii prompte a cerintelor clientului.