Prezentare Casa Angus

Casa Angus este un concept ce a luat naștere din dorința unor tineri antreprenori, ce își propun să condimenteze puținul timp liber al bucureștenilor, cu alimente sănătoase, bine alese, care sunt produse de elita fermierilor români. Obiectivul este de a uni sub acest proiect fermieri români cu produse de calitate premium pentru a oferii clienților o proteină de calitate.

Se ocupă cu comercializarea în principal a cărnii de vită Aberdeen Angus cât și carne de struț, rață, prepeliță, berbecuț, porc, burgeri, mici, brânzeturi maturate, sucuri naturale, vinuri, semipreparate, mezeluri, miere cu cătină etc. cât și dezvoltarea a sistemului propriu de restaurante, beef bar-uri, cantine și fast food-uri.

Acestea sunt comercializate în magazine proprii cât și în sistemul Horeca (hoteluri, restaurante, cantine) pe tot teritoriul țării românești.


Produsele CASA ANGUS provin din ferme cu foarte mare experiență în creșterea bovinelor, având garanția unui produs finit de foarte bună calitate, provenit de la bovine crescute conform unor standarde de performanță, gestiune si productie dintre cele mai înalte la nivel european.  

Datorită unei genetici superioare, a unui mediu sănătos și a condițiilor de creștere, bovinele Angus sunt foarte căutate pentru calitatea deosebită a cărnii. Obținerea acestei calități poate fi realizată prin valorificarea la maxim a potențialului genetic. Pe întreg parcursul vieții bovinelor, de la fătare până la sacrificare, cel mai important aspect este hrănirea acestora într-un mod cât mai sănătos și natural. Astfel pășunile pe care își petrec viața bovinele sunt definitorii pentru o calitate superioară a cărnii. Iar cum Romania se bucura de  unele dintre cele mai extinse terenuri agricole și zone cu valoare naturală ridicată (HNVF – valoare naturală ridicată teren fermă). Aceste terenuri ocupă 30% din terenurile agricole din România respectiv 5 milioane de hectare, iar biodiversitatea acestora este un lucru rar întâlnit în alte țări. 

Aceste terenuri sunt caracterizate prin prezența vegetației naturale și semi-naturale (pășuni, fânețe) foarte bogate în diverse tipuri de plante și sunt integrate într-un peisaj mozaic extins și neîntrerupt, care include elemente naturale (cum ar fi marginile câmpurilor, garduri vii și zone de piatră împădurite sau arbuști, râuri), terenuri cultivate și livezi tradiționale.


Un aliment sănătos pentru întreaga familie

Carnea noastră de vită îndeplinește dorințele consumatorilor de carne de vită premium: un aliment sănătos obținut în condiții de siguranță care poate fi savurat cu încredere.

În etapa de finisare se suplimentează furajarea cu o cantitate mică de cereale ce are ca scop intensificarea gradului de marmorare și asigurarea unei grăsimi curate și de culoare albă.

Pe întreg parcursul anului bovinele sunt ținute pe pășune având posibilitatea să pășuneze prin rotație iarbă, trifoi, lucernă în funcție de nevoile organismului. În timpul lunilor de iarnă, furajarea lor se realizează cu furaje obținute în mod natural și suplimente din diverse silozuri.


Caracteristici produse survenite din rasa Angus:

  • Conformație Superioară: musculatură, moderată și bine definită
  • Vârsta: Doar tineret, de până la 24 de luni
  • Absența de tăieturi întunecate;
  • Un strat al grăsimii de 1-2 cm – suficient pentru o maturare corectă și completă;
  • Marmorare: intensă, realizată atât genetic cât și prin finisare
  • Toate piesele maturate timp de 14-21 de zile în funcție de tipul de tranșare
  • Carnea de vită tranșată manual, sigilată în vid și transportată către clientul final


Echipa  CASA ANGUS, îsi propune să asigure un ultim aspect al trasabilității produsului Aberdeen Angus, la standarde cel puțin la fel de înalte și serioase precum cele regăsite în traseul de productie, prin materializarea acestui final în servicii de o calitate deosebită. 

Prin studierea intensa si la zi, conform cu ultimele noutăți în materie de zootehnie și prin experiența în vânzări, vom asigura personalului nostru pregatirea necesară atât în privința valorificării potențialului deosebit al produselor, cât si în privința satisfacerii prompte, a cerințelor clientului. 

Atitudinea prietenoasă, deschisă, interesul si seriozitatea, orientate toate către nevoile clientului, dar și echipamentele performante prin care se vor asigura gestiunea si vânzarea produselor, cât  si ambientul cald, familiar din magazinul nostru, vor asigura cadrul necesar dezvoltarii sustenabile a afacerii noastre. 


Asadar, prin promovarea calității și doar a calității produselor noastre, prin instruirea corespunzatoare a personalului, iar nu în ultimul rând, prin entuziasmul și devotamentul specifice începutului de drum, suntem încrezatori că vom reusi in a descoperi rețeta succesului.